21. nap – Dobler Akadémia ajánlási program

Kikből áll egy igazi csapat?

Minden csapathoz szükség van játékosokra. Egy csapat, akkor lesz sikeres egy bajnokságban, minél több hasonló mentalitású, motivációjú személy alkotja. Komplett álmok foszlanak szét, életutak mennek tönkre abban az esetben, ha sok olyan személy alkotja a csapatot, akik különböző nézeteket vallnak. Egyik percről a másikra elbúcsúzhatunk a korábbi terveinktől, céljainktól, pedig szezon elején, mindenki fogadkozott….

…majd idén sikerül!


Jelen esetünkben a Dobler Akadémia játékosait, nevezzük tanítványoknak.

Nem titkolt célom , hogy a tanítványokból a 2. szinten egy csapatot formáljak. (a 26. napon be is mutatom, hogyan)

Az 1. szinten mi is történt?

A tanítvány, jelen esetben TE, elkezdtél egy cél irányába haladni a program segítségével. Volt egy problémád, a program elején, amelyre megtaláltad a megoldást. A folyamat során, azonban számos kihívással fogsz szembesülni, és rengeteg akadály fog előtted tornyosulni, amelyeket egyedül megugrani, átverekedni magad rajta nem lesz egyszerű.

Ezen és még egyéb okokból kifolyólag (26. napon írok rólaaaa 🙂 ) gondoltam úgy, hogy szükség lesz egy olyan csoportra, ahol a tanítványok meg tudják beszélni egymással a nehezebb időszakokat, problémásabb kérdéseket az életmódváltással kapcsolatban.

A 2. szinttől tehát, amennyiben folytatod a programot, hozzáférést kapsz a Dobler Akadémia Facebook csoporthoz.

Hogy jön ide az ajánlási program?

Hogyan is írtam korábban? A csoport tagjainak mentalitása és motivációja határozza meg a csoport sikerességét.

Amennyiben eljutsz a 2. szintre, az mit is jelent valójában?

 • Elhivatott vagy a célod iránt
 • Komolyan gondolod azt, hogy életmódot váltasz
 • Szeretnéd megtudni, mire lehetsz még képes a sport által
 • Szeretnél egy csoporthoz tartozni, ahol hasonló problémákkal küzdenek, mint jelenleg te is
 • Nem tartozol azon emberek közé, akik csak a nagyvilágba kürtölik, hogy mit szeretnének, de nem tesznek érte semmit

A csoport alapelve az lenne, hogy mindenki merje elmondani a véleményét, merje felvállalni a teljesítményét és örüljön a sikerének. Napjaink társadalmában sajnos, ha valaki örül annak, hogy fejlődött és ügyesebb lett, vagy valamilyen sikert ért el, már egyből leszólják, ha ennek hangot is ad. Ebből pedig az következik, hogy nem merjük felvállalni a véleményünket, eredményeinket és megtartjuk magunkat.

Miről szól a Dobler Akadémia ajánlási program?

Amennyiben rájöttél arra az elmúlt időszak során, hogy ez a program Neked szól és folytatni szeretnéd, akkor ismerjük a motivációdat és hozzáállásodat, amellyel rendelkezel. A legjobb az lenne, ha sok olyan hozzád hasonló tanítvány alkotná a Dobler Akadémiát, mint amilyen te is vagy, így biztosan egy olyan támogató csapat jönne létre, amelyben öröm minden perc. 🙂

A Dobler Akadémia ajánlási program felépítése.

Ha idáig eljutottál a programban, akkor az azt jelentheti adott esetben, hogy végig is szeretnél menni a teljes programon, amelyhez szeretnék neked egy kis segítséget adni.

Az 5 hónapos program során ajánlási pontokat gyűjthetsz, ahol 1 új tanítvány, 1 pontot ér. A program jutalmazása így alakul:

 • 1 pont: 25 % kedvezmény az 5. szint árából.
 • 2 pont: 50 % kedvezmény az 5. szint árából.
 • 3 pont: 75 % kedvezmény az 5. szint árából.
 • 4 pont: 100 % kedvezmény az 5. szint árából.
 • 6 pont: 100 % kedvezmény az 5. szint árából + 3 alkalmas ingyenes személyi edzés bérlet
 • 8 pont: 100 % kedvezmény az 5. szint árából + 5 alkalmas ingyenes személyi edzés bérlet
 • 10 pont: 100 % kedvezmény az 5. szint árából + 8 alkalmas ingyenes személyi edzés bérlet

Az ajánlás menete a következő:

 • Amennyiben ajánlani szeretnél valakit, akkor írd meg nekem a jövendőbeli tanítvány nevét az info@dobleredzes.hu email címre, és készítek számára egy 10%-os kedvezményre feljogosító, az első szinte felhasználható, egyszer használatos kupont.
 • Amint felhasználja és elkezdi a programot, akkor küldöm neked az emailt, amely tartalmazni fogja, hogy hány pontod van jelenleg.

A személyi edzéseket, a 1196. Bp. Fő utca 99. szám alatt található Maradj Mozgásban edzőteremben tartom majd meg, vagy online Skype edzés keretein belül.

Ne feledd a cél az, hogy sok hozzád hasonló sportolóval töltsük az időt, egy olyan támogató közösségben, amely előre visz és húz magával a nehezebb időkben. 😉