5. nap – Tényleg Bon Jovit hallgatsz?

Nézzük át gyorsan, mit is értünk el eddig…

Vasárnap megtervezted, hogy mikor szeretnél edzeni, aztán jó nagy kupit csaptál és az őrületbe idegesítetted magad, azért, hogy ne felejtsd el, hogy edzeni kell. 🙂

Királysááág. Na, a következő lépés már sokkal jobban fog tetszeni.

Ez lesz az a lépés, ahol kiélheted magad. Rakd össze a kedvenc zenei vagy videós válogatásodat, amelyet edzés előtt ráhangolódásként (nem rendrakás előtt) meghallgatsz. Garantáltan segít, akármilyen nehéz és stresszes napod volt a munkahelyeden.


Sztori következik: 2016-ban, mikor elkezdtem TRX-ezni, 2 és fél órát utaztam azért, hogy kiérjek a TRX edzésre (volt közelebb is, de más edzőhöz nem akartam járni). Probléma akkor volt, mikor eleredt az eső, mivel szabadtéri edzés révén ilyenkor esélyünk nem volt edzeni.

Egyik hasonló napon mikor hazaértem, nulla kedvem volt otthon edzeni. Vagy még annál is kevesebb, ráadásul borzalmas hangulatban voltam, amiért megint elmaradt az eső miatt az edzés. Ekkor gondolkoztam azon, hogy hogyan spanoljam fel magam annyira, hogy el tudjam kezdeni az edzést.

Bon Jovi Runaway száma azonban úgy húzott ki a letargiából, mint ahogy a horgászok rántják ki a vízből a pontyot. Azonnal beestem az őrület szákjába és életem edzését csináltam meg.

Mindenkinek van olyan zenei válogatása, amely egy csapásra elfeledteti a rossz kedvet, rossz hangulatot.

Javaslom, hogy találd meg minél előbb! 🙂 Készülj, a következő lépés már jóval bonyolultabb lesz!