9. nap – Izmos leszek tőle vagy fogyni fogok?

Mielőtt válaszolnék a kérdésre, azelőtt gondold át azt, hogy a következő két opció közül, minek örülnél.

  1. Egy vékony testalkatnak, ahol nem látszik rajtad súlyfelesleg, viszont 5 méter séta után összeesel, alig bírsz felmenni a lépcsőn és nem bírod hazahozni a vásárolt termékeket a bevásárlóközpontból. Ezeket leszámítva még a derekad is fáj a sok üléstől.
  2. Egy lépcsőfok helyett 3-at szökkensz át, majd kicsattansz az erőtől. Mikor párban sétálsz valakivel, mindig megkérdezik tőled, hova rohansz ilyen gyorsan, te meg csak pislogsz, hogy miről beszél? De hisz csak sétálgatsz. 😊

Látod, hogy a melletted levő ember, alig bírja cipelni a szatyrokat, te meg kétszer kérdezed meg, hogy biztos ne segíts neki? Van még hely a kezedben.

Az edzéseket brutálisan sokan kezdik meg azért, hogy vékonyabbak legyenek. A probléma az, hogy az edzés elsődlegesen nem ebben segít. Az edzés abban segít, hogy hozzáerősödj a mindennapi életviteled különböző problémáihoz, tudjál sétálni, cipekedni. Elképzelhető, hogy izmosodni fogsz tőle, de, hogy erősödni is, az 1000%.

Az nem lehet cél, hogy az edzést arra használjuk fel, hogy a testsúlyunkon csökkentsünk, viszont némiképpen segíthet ebben, de nem kezdő szinten.

Ahhoz, hogy fogyni tudj, elsősorban a táplálkozásodon kell változtatni, illetve a korábbi rossz szokásaidon. Ha már részt vettél a táplálkozás szemináriumunkon, akkor tudod, hogy hogyan fogod elérni a kívánt súlyt és testalkatot.

Ha még nem voltál, akkor pedig, mindenképpen szoríts neki helyet a naptáradban, mert egy csapásra megváltozik tőle az életed! 😉

Amúgy, hogy állsz a kihívással? 😊 Remélem nem felejtetted el, hogy ez is kell a céljaidhoz!

Ui.: Ha nő vagy, ne félj attól, hogy hatalmas izomtömeget fogsz növeszteni és nem fogsz tőle jól kinézni. Izmosodni fogsz, de nyugodj meg, terminátor már sosem lesz belőled.. 🙂