Miért fontosak még mindig a visszajelzések?

Bizonyára körbenéztél a weboldalon, az egyes alpontokon, a cikkeken, esetleg belenéztél az edzésekbe is, akkor láthatod, hogy gyakorlatilag minden, még mindig egy célt szolgál.

A lehető legkisebb energiabefektetéssel és legbiztonságosabban, a lehető legtöbbet fejlődj.

Ahogy a korábbi blogposztjaimban, hírleveleimben rengetegszer írtam már, a kezdők alig kapnak segítséget, és ha kapnak, akkor is minimum középhaladó programokkal traktálnak téged vagy a többi kezdő vendéget.

Ez így nem jó, és szentül hiszem, hogy egy kezdő vendéget nem ilyen szempontok mentén kell felépíteni, viszont az egyik leghálásabb feladat a világon! Az azonban bizonyos, hogy minden ember más és más, különböző jellegzetességekkel, életmóddal, életkörülményekkel esetleg problémákkal rendelkeznek.

A programba több, mint 4000 órányi edzéstapasztalat van egybegyúrva, mindazonáltal lehetnek olyan feladatok, olyan kérdések esetleg, amelyekre nem, vagy nem egyből kapnád meg a választ a programomból.

Ezért megkérnélek, hogy amennyiben időd engedi, akkor küldj nekem visszajelzést vagy az edzésekről vagy arról, ha esetleg egy-egy cikk nem / vagy nehezen érthető, ezáltal is tovább tudom finomítani a programot.

A program során időnként fogok még kérni visszajelzést, kérdőív formájában, levél formájában, de ez mind azt az egy célt fogja szolgálni, hogy még többet tudjak adni neked és a többi kezdő sportolónak! 🙂

Szóóóval, ha bármi észrevételed lenne a programmal kapcsolatban, akkor várom az üzenetedet még mindig az info@dobleredzes.hu címre. 🙂

Köszönöm, hogy elolvastad a 0. napi cikkeket, remélem holnap el tudod kezdeni az edzésprogramot, ami segít majd céljaid eléréseben! 😉

Azt kívánom, hogy Válj Parádés Sportolóvá és ne felejtsd, kattints rá a teljesítettnek jelölöm gombra! 🙂

Sok sikert a Dobler Akadémia 5. szintjén! 🙂