Mit várj magadtól ezen a szinten?

Felmerülhet a kérdés, így az életmódváltás kezdetekor, hogy mit is várj el magadtól ezen a szinten. Erre próbálunk most neked választ adni.

3 okból lehetsz itt jelenleg a programunkban.

  1. Most érkeztél a termünkbe, korábban nem, vagy alig sportoltál, viszont változtatni szeretnél az életeden. Tudod, hogy egyszerre több dologban is kellene változtatni, de apró, kis lépésekben szeretnéd ezt végrehajtani.
  2. Maximum fél- egy éve dolgozol nálunk a teremben, viszont érdekel a fejlődésed, és örülsz annak, hogy létre lett hozva egy olyan keretrendszer, amely több témában is a fejlődésedet szolgálja.
  3. Haladó sportolónk vagy már, több éve velünk edzel, viszont egy-egy témában még vannak elmaradásaid és ezeket szeretnéd fejleszteni, mindazonáltal szeretnél egy rendszert vinni, ebbe az új témában való fejlődésbe is.

Ha jól megnézed mind a 3 lehetőségben van egy közös pont és ez a rendszerszintű felépítés.

Attól függetlenül, hogy az általunk kezelt témákból (edzés, táplálkozás, regeneráció), melyik érdekel a legjobban, vagy melyikben vagy kevésbé jártas, úgy fogsz tudni fejlődni, ha lépésről lépésre adagolod magadnak az infókat, a tapasztalatokat. Ha a tippeket és trükköket apránként változtatod át szokássá, és emeled be az életedbe.

Ha ilyen alapon nézzük, akkor lehet, hogy az első hónap könnyű lesz, ha már haladó vagy. Edzéseken mindössze annyi az elvárás, hogy két edzésen kell részt venned per hét. Ez ugye, ha már régóta edzel nem egy nagy szám, de nem probléma, ezen a feladaton viszont nem kell erőlködnöd, így jobban tudsz foglalkozni azzal, amiben gyengébb vagy. Ez lehet akár a táplálkozás.

Ha kezdő vagy és most kezded a programot és a sportolást is, akkor a heti 2 edzés is lehet, hogy megerőltető az elején. Ha táplálkozásból már magasabb szinten vagy, akkor neked ez a segítség, így nagyobb hangsúlyt tudsz fektetni az edzésre és regenerációra.

De az is lehet, hogy mindhárom témakörben egyszerre vagy kevésbé jártas, ezért is tettünk könnyedebben teljesíthető feladatokat az első hónapban. Így mi sem terhelünk túl téged, és nem fog elmenni a sok teendő miatt a programban való részvételtől a kedved.

Szóval a fentiek alapján látjuk, hogy nagyon különbözőféle lehet az oka, amiért itt vagy, vagy ami könnyebb vagy nehezebb feladat a számodra.

Nézzük is akkor, hogy mit várj el magadtól, vagy mi mit várunk el tőled.

Az egész programunk a szorgalmadra lett építve.

  1. Kicsit hosszabb önismereti tesztek
  2. Ebook olvasás
  3. Leckéknél felvillanó teljesítettnek jelölöm gomb
  4. Kötelező havi feladatok
  5. Hó végi tesztek

A legfontosabb, amit elvárhatsz magadtól az az, hogy törekedj rá, hogy mindent, amit leírunk hajts végre. Tesztelt, pipálj, olvass, videózz, mozogj, pihenj. De tudatosan. Amit leírunk vagy levideózunk, azt próbáld beépíteni.

Nem várjuk el, hogy 100 edzésen vegyél részt a következő egy hónapban, de azt igen, hogy érdekeljen a teljesítményed, és a fejlődésed. Nem baj még, ha ezen a szinten nem megy 20 húzódzkodás, mivel most még csak a bemelegítéssel foglalkozunk.

Az sem baj, ha nem tudod összeállítani az étrendedet, mivel ezen a szinten még csak átbeszéljük, hogy melyek az alapok, és majd a következő 11 hónap során fogjuk öszeállítani a teljes képet a fejedben arról, hogy egy profi sportoló mit, hogyan csinál a táplálkozásában.

Ez egy hosszútávú munka, amelyben ha folyamatosan követed a leírtakat, és nem úgy tekintesz rá, mint egy kötelező havi feladatra, hanem, úgy, hogy ez egy egészségedet fejlesztő eszköz, program, feladat, akkor meglesz az eredménye és elképesztő fejlődésen mész majd keresztül! 🙂

Reméljük a fentiekből látod már, hogy mire kell fókuszálnod és véletlenül se ostorozd magad semmiért! Elkezdted a folyamatot, sínen vagy, innentől már csak felfele megyünk! 😉

Csak így tovább! 🙂