Válj Parádés Sportolóvá – Életmódváltó program

Miről szól ez az életmódváltó program?

Létrehoztunk számodra egy olyan zárt, belsős, életmódváltó programot, amely 12 hónapon keresztül segíteni téged a legfontosabb területeken, úgy, mint edzés-táplálkozás-regeneráció területén.

A 12 hónap végére egy kész, komplett sportoló válik belőled, aki a sport, életmód és önismeret témakörökben is elképesztően naprakésszé válik. 🙂 De mit is tartogat számodra ez a program?

Kihívások, feladatok

Minden hónapban az edzés, táplálkozás és regenerációval kapcsolatban kapsz majd különböző feladatokat, kisebb kihívásokat, amelyeket végre kell hajtanod. Ezek segítenek majd az egészséges életmód kiépítésében, továbbá egy keretet adnak majd az életednek. 

Tanulnivalók, leckék

Minden hónapban minimum 8 cikket hozunk létre számodra, videós, illetve írott formában. A kihívásokon kívül ezzel próbálunk téged még tovább fejleszteni az edzés, egészséges életmód és önismeret területén. 

Tesztek, edzői felmérések

Lesznek hónapok, amelyek végén teszteket kell majd írni az előző hónapban tanultakból, továbbá lesznek olyan feladatok, amelyeket edzőink fognak ellenőrizni. Ez lehet akár Szent Hetes felmérés, de lehet akár az, hogy ellenőrzik, ténylegesen megcsináltad-e a heti hengerezésedet. 🙂

Rendszer

A Válj Parádés Sportolóvá rendszere könnyen kezelhető, érthető, E-learninges felületen lett létrehozva, amelyet könnyű olvasni telefonon és számítógépen, laptopon is. Mindig veled lehet edzéseken és akár utazás közben is, ha tanulnál valamit. 

Miben más, mint bármi, amit eddig csináltunk?

Ez a program az összes eddigi tudásanyagunknak az ötvözete, folyamatokba átültetve. Nem kell keresgélned a csoportban, a weboldalunkon, a videóink között a cikkeinkben, ha érdekel valami a fejlődésed terén, hanem mindig csak az adott havi tudásanyaggal kell foglalkoznod és év végére garantáltan minden fontos területen kiemelkedő tudásod lesz! 🙂

Mindig veled leszünk!

Ha ismersz minket, akkor tudod, hogy próbálunk a lehető legtöbbet foglalkozni vendégeinkkel, de ebben a programban való részvétel során még inkább azt fogod érezni, hogy:

– Tényleg mindenben segítenek nekem és sosem maradok egyedül!

Nézz bele a programba!

Egyéb fontos infók

Mikor lehet elkezdeni a programot?

A programot bármikor eltudod kezdeni, amikor rászánod magad az életmódváltásra.

Mi van, ha nem tudom befejezni a programot?

Amikor úgy érzed, hogy nem fér bele az életedbe a program további követése, akkor szólnod kell nekünk, hogy úgy döntöttél befejezed a programot (bővebben a megállapodásban), de alapvetően bármikor befejezheted. A korábban megvásárolt negyedves csomagok a befejezés után még 30 napig érvényesek, így ha esetleg mégis folytatnád, akkor bármikor újrakezdheted.

A program fizetős

A Válj Parádés Sportolóvá program a legmagasabb színvonalú életmódváltó anyagunk, amelybe rengeteg extra munkánk lesz a csoportban dolgozó vendégeinkkel, továbbá a háttérrendszereknek is komoly költsége van.

A program ára

A programot negyedéves csomagokban lehet megvásárolni, ezen csomagok ára 10.000 Ft / 3 hónap. 

Egy hónap tehát kb. 3300 Ft-ot tesz ki.

Fizetési feltételek

A már szokásos átutalással és KP-val is tudjátok nálunk fizetni a programot, de alapfeltétel a megállapodás átolvasása és az űrlap kitöltése. 🙂

Mi a teendőm, ha érdekel a program?

Olvasd el a megállapodást!

A programban való részvételnek vannak bizonyos kritériumai és szabályai, amelyet mindenképpen át kell olvasnod, mielőtt elkezded a programot! Ezt itt is, vagy a jelentkezésnél is el tudod olvasni. 

Döntsd el, hogy biztosan fejlődni szeretnél!

Nagyon örülünk neki, ha segíhetünk neked a fejlődésedben, de mindenképpen el kell határoznod magad már a legelején, hogy: 

– Heti szinten edzeni fogsz

– Elkezdesz figyelni a táplálkozásodra

– Elolvasod a leckéket, vagy megnézed a videókat. 

Csak azért ne kezdd el a programot, hogy elmondhasd, hogy elkezdted, de nem fogod csinálni. 

Töltsd ki az űrlapot!

Az űrlap kitöltésével kicsit még jobban megismerünk téged és a motivációdat, amely hozzásegít a közös sikeres munkához. 🙂

Amint kitöltötted az űrlapot és megérkeznek az infók, már kapod is a hozzáférésedet és kezdheted a tanulást! 🙂

Jelentkezés a programba

Ahhoz, hogy jelentkezni tudj a programba, fontos, hogy elolvasd a Válj Parádés Sportolóvá megállapodást. Az űrlap kitöltésével elfogadod a a megállapodásban leírtakat! 🙂