Dobler Akadémia 1-es szint

(5 vásárlói értékelés)

5 990 Ft

30 nap alatt 8 edzés, 22 cikk és több, mint 1000 percnyi sporttal kapcsolatos tevékenység?

Úgy bizony, ideje nekilátni a munkának! 😉

Elfogyott

Kategória:

Leírás

A Dobler Akadémia 1. szintjének tartalmából:

Az edzésekről:

 • Ezen a szinten 8 db edzésünk lesz, minden edzést videón is meg lehet tekinteni, továbbá megtalálható szöveges formában is. A videókat bármikor, bármennyiszer meg lehet nézni a hozzáférés ideje alatt, amely 40 nap.
 • Az edzések könnyen végrehajthatóak, alacsony terhelésű, inkább átmozgató jellegűek, azért, hogy az alapokat le tudjuk rakni. 🙂

A programról:

 • Motiváció hiányban itt sosem fogsz szenvedni. Én és a program végig ott leszünk melletted, csak követned kell! 30 teljes napig, mindennap kapsz vagy szöveges formátumú cikket, hasznos tanácsokat, vagy az előbb említett videós edzéseket. 😉
 • Új hónap, új kihívások! Ebben a hónapban a kihívásunk az lesz, hogy folyamatossá tegyük a rendszeres mozgást.

Konzultációs lehetőségek, ha elakadnál:

 • Ha úgy gondolod, hogy elakadtál és segítségre lenne szükséged, nyugodtan keress. Emailen hetente egyszer fogok tudni válaszolni a kérdésekre.
 • Minden hónapban tartok egy ingyenes, csoportos, élő konzultációt, ahova szeretettel várlak és megbeszélhetjük a kérdéseidet.
 • Továbbá a hónap során bármikor, nagyon szívesen fogadom az észrevételeidet a programmal kapcsolatban.

Ajándékok és kedvezmények:

 • Az ajánlási program azon tanítványoknak szól, akik soha nem adják fel és végig szeretnék küzdeni az 5 hónapot.  Már egy új tanítvány megszerzésével 25% kedvezményt kapsz az 5. szinthez. További részletek a programban.

A minőség a legfontosabb:

 • Bármilyen platformon kiváló minőségben – A weboldal és a szolgáltatás igénybe vehető telefonon, tableten, laptopon, de akár számítógépen is.

A programhoz való hozzáférés:

 • A Dobler Akadémia 1-es szintjéhez, a regisztrációtól számított 40 napig tart a hozzáférés.

Vár Téged a Dobler Akadémia 1. szintje, ahol a cél, hogy: VÁLJ PARÁDÉS SPORTOLÓVÁ! 😉

Dobler Akadémia 1-es szint termékről 5 értékelés

 1. Kiss Boglárka (megerősített tulajdonos)

  Nagyon örülök, hogy rátaláltam a programodra. Saját magam számára is meglepő módon sokkal kevésbé esett nehezemre végigcsinálni az első hónapot, mint amennyire tartottam tőle. Nem állítom, hogy élvezem az edzéseket, de becsülettel csinálom őket és sokat segítenek az edzések közti napokon az olvasnivalók is. Ami még nagyon tetszik abban, ahogy összeállítottad a programot, az az, hogy a hozzám hasonló teljesen kezdők számára is érhető minden. Na meg az, hogy a hangsúly a gyakorlatok helyes kivitelezésén van, nem pedig azon, hogy széthajtsd az embert az edzések során. Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehetek a programban.

 2. Miklósy Ildikó (megerősített tulajdonos)

  Nagyon komplex program. Nagyon logikusan és egyszerűen felépítve. Nekem nagy nehézség volt, hogy magamtól feladatokat csináljak. Ráadásul helyesen nem is tudnám, ha nem lenne segítség. Továbbá nagy segítség, hogy akkor tornázok, amikor épp be tudom illeszteni a napomba. Ráadásul nem engedik el a kezem, mert Norbi folyamatosan buzdít, s mindig látja hol tartok, ezért lemaradni sem lehet.:))) Egyre jobban élvezem!

 3. Hegedüsné dr. Farkas Georgina (megerősített tulajdonos)

  Bátran ajánlom mindenkinek a Dobler edzést. 🥰Annak is, aki abszolút kezdő, mivel teljesen az alapoktól építi fel Norbi a programot. Pontos, jól követhető instrukciói és a gyakorlatok bemutatása segít elsajátítani a helyes technikát. Szinte észrevétlenül növeli a nehézséget, melynek köszönhetően mindenki szépen, fokozatosan tud fejlődni. Így nem lesz nyűg, macera az edzés. Mire feleszmélsz, addigra pedig már természetes lesz a heti 2, 3 edzés. Sőt, ha nincs, akkor már hiányzik. 😉A gyakorlatok hatékonyságának köszönhetően hamar sikerélményt nyújt az edzésprogram, remekül javítja az állóképességet, erőnlétet és formálja a testet. Nem utolsósorban pedig amitől ez a program különbözik a többitől: az Norbi személyisége, közvetlen jelleme, stílusa és az, ahogyan odafigyel a tanítványaira. 😊Mindig nagyon segítőkész és igyekszik mindenkinek az egyéni adottságaihoz, képességeihez igazítani a feladatokat, ahol szükséges.

 4. Dr. Fekete Erika (megerősített tulajdonos)

  Egy hosszabb kihagyás utánkezdtem újra mozogni. Eddig is próbáltam mozogni, de mindenhol csak azt a “segítséget” kaptam, hogy változtass az étkezéseden és fuss amennyit csak bírsz és ha lehet minden másnap. Hát ez a program végre nem erről szólt!!! Sokat megtudtam a testemről és a lelkemről, a bennük zajló folyamatokról. Megértéseim lettek. Tudatosabban végeztem a gyakorlatokat. Elfáradtam, de nem “haltam bele”. Norbi humora és a felvállalt korábban elkövetett hibái azt erősítették bennem, hogy én is “parádés sportolóvá válhatok” újra, mint amilyen voltam sok-sok évvel ezelőtt. Hálás vagyok az emberi és hétköznapi nyelven megfogalmazott tanításért! KÖSZÖNöM!

 5. Hall Zsófia (megerősített tulajdonos)

  Türelem, hozzáértés, értő, emberi kommunikáció! Edzésről edzésre jobban érzem magam. Nagyon élvezem, hogy a terhelés fokozatos, és minden edzésen van sikerélményem!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük