Dobler Akadémia 2-es szint

(6 vásárlói értékelés)

7 990 Ft

30 napos életmódváltó program 12 db edzéssel és rengeteg hasznos tartalommal.

Haladunk tovább a Parádés Sportolóvá válás felé! 🙂

Elfogyott

Kategória:

Leírás

A Dobler Akadémia 2. szintjének tartalmából:

Az edzésekről:

 • Ezen a szinten már 12 db edzésünk lesz, továbbra is a jól megszokott videós tartalommal és leírt edzéstervvel
 • Az edzések ugyan egyre nehezebbek, de a cél továbbra is az, hogy egyenletesen fejlődj! 🙂

A programról:

 • Motiváció hiányban itt sem fogsz szenvedni. Én és a program végig ott leszünk melletted, csak követned kell! 😉
 • Új hónap, új kihívások! Ebben a hónapban a folyadékfogyasztás kihívásaival nézünk szembe!

Konzultációs lehetőségek, ha elakadnál:

 • Ettől a hónaptól kezdve igénybe veheted a személyes konzultáció lehetőségét, élőben vagy videó kapcsolattal egyaránt. 🙂
 • Minden hónapban tartok egy ingyenes, csoportos, élő konzultációt, ahova szeretettel várlak és megbeszélhetjük a kérdéseidet.
 • Amennyiben a már jól ismert konzultációs lehetőségekkel kívánnál élni, az esetben az email és telefonos lehetőség továbbra is rendelkezésedre áll.

Ajándékok és kedvezmények:

 • Az ajánlási program továbbra is zakatol, és ne feledd… Már egy új tanítvány megszerzésével 25% kedvezményt kapsz az 5. szinthez.
 • Ajándék Facebook zárt csoporttagság – Új hónap, új csapat, új lendület – Várunk téged a zárt Dobler Akadémia csoportban.
 • Ajándék Miniband – Egy új bemelegítéshez, új eszköz dukál! – Még több variációs lehetőséget jelent az edzések során! 😉

Továbbra is, a minőség a legfontosabb

 • Telefonon továbbra is kiváló minőségben – A weboldal és a szolgáltatás minősége továbbra sem változik, kényelmesen lehet, számítógépen, tableten, telefonon is használni.

A programhoz való hozzáférés:

 • A Dobler Akadémia 2-es szintjéhez, a regisztrációtól számított 40 napig tart a hozzáférés.

Vár Téged a Dobler Akadémia 2. szintje! 🙂

Dobler Akadémia 2-es szint termékről 6 értékelés

 1. Miklósy Ildikó

  Az edzések változatosak. Meglepő, hogy nem izzadom szét magam, mégis érzem az izmaim. Nagyon jól kidolgozott programok! Tényleg edzésről edzésre erősödik és fejlődik az ember. Köszönöm!

 2. Magyar Anna

  Köszönöm a vezetést, a koordinálást! Szerintem az a legnehezebb az otthoni edzésekben, hogy az ember ide-oda csapong, kipróbál mindent, itt pedig több hónapra van fejlődési lehetőség, változatos gyakorlatokkal! Külön nagy dolog a rendszeres kapcsolattartás, a lehetőség a konzultációra! Köszönöm!

 3. Kovács Katalin

  A programhoz mellékelt miniband első nekifutásra megrémített… de a 2. szint végére mondhatni szerelem lett belőle. Napról napra éreztem, ahogy alakulok, formálódok általa. Csodásan érzem magam, szeretem azt a nőt, aki a tükörből visszamosolyog rám! Köszönöm Norbi! Nincs megállás, irány a 3. szint!

 4. Hujber Hajnalka

  2 hónappal ezelőtt vért izzadva hoztam össze a fekvőtámaszos videómat, hogy Norbi lássa, milyen szinten vagyok. Ehhez képest most napi 30 fekvőtámaszt végzek, most is megszenvedek érte, de már meg tudom csinálni… Látványosan formálódik át a testem, a gyakorlatok hatására rugalmasabbak az izületeim, mozgástartományuk nőtt, izmaim fejlődnek és a túlsúlyomnak szépen lassan búcsút intek. Számomra rendkívül fontos, hogy az edzések alkalomról alkalomra, szintről szintre nehezednek a fokozatosság elvét szem előtt tartva. Ennek köszönhetően a műtött térdem/lábam egyre erősebb, egészségesebb. Norbi hiteles, segítőkész mint edző, szívvel – lélekkel élő…
  Köszönöm munkádat, támogatásodat, mindazt az ösztönzést, mellyel képes vagyok magamat a padlóról “összevakarni” 🙂

 5. Kiss Boglárka

  Ha létezik olyan, hogy sport antitalentum, na akkor én eddig meg voltam róla győződve, hogy ennek tökéletes mintapéldánya vagyok. 😉 Kezdettől nem csináltam belőlel titkot, hogy ha belőlem valaha Parádés Sportoló válik, az maga lesz a csoda. 😛 Ehhez képest a harmadik szint első hetére sikerült elérnem oda, hogy már élvezem az edzéseket. Főleg mert látom, hova fejlődtem a január elsejei kezdő alkalomhoz képest, mind erőnlétben, mind pedig mínusz kilókban és centikben. A program végére kettővel kisebb ruhaméretet tűztem ki célul – ennek már most a felénél tartok. És ami még szintén fontos, sokkal energikusabb vagyok, kevésbé fáradok el, és büszkén mesélem a munkahelyemen a hüledező kollégáknak, hogy reggelente hetente háromszor 5 órakor már edzek. Hálás vagyok Norbi a folyamatos nyomon követésért, azért, hogy minden kérdésemre választ kapok Tőled és persze a remekül összeállított, fokozatosan fejlesztő, változatos edzésekért.

 6. Földi-Hermann Gabi

  Norbival edzeni online is nagyon hatékony. Nem hagy lógni, figyel rád, motivál. Szakmailag magasan kvalifikált, segítőkész.
  Én szeretem benne, hogy nem hajcsár de pont úgy és pont azt mimdja, hogy eszedbe ne jusson kihagyni edzést.
  De miért is hagynád?

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük