Szent Hét – Előfeltételek és bejelentkezés, időpontok

Korábban sokszor fordult elő, hogy olyan vendégeink is jelentkeztek Szent Hétre, akik korábban nem, vagy nagyon régen voltak Cross órán utoljára. Ha így érkeznél Szent Hétre, ez azért lenne probléma jelenleg, mert, így több, mint valószínű, hogy a Szent Hét feladatai közül a felét biztosan nem ismered és ez egy sor problémát vetne fel:

  1. Balesetveszélyes úgy tesztelni valakit ezekből a feladatokból, hogy még nem csinálta őket
  2. Valószínű, hogy technikailag nem tudod még szabályosan végrehajtani a feladatot
  3. Ezen az egy órán nincsen sajnos lehetőségünk technika betanításra
  4. Sokat kellene várnod a gyakorlatok között, mivel a haladóbbak tovább melegítenek egy-egy feladatnál

Ha azonban a fenti vendégeink közé tartozol, akkor a Válj Parádés Sportolóvá programban segítséget kaphatsz a Szent Héthez való felkészüléshez, és gyakorlatok ismertetéséhez! 🙂

Előfeltétel a Szent Héthez

  1. A fentiekből kiindulva a Szent Héten való részvételnek az egyik előfeltétele az, hogy legalább 10 Cross órán részt kell venni az állapotfelmérés előtt.
  2. A második előfeltétel pedig az, hogy a Szent Hetet megelőzően minimum 2 hónappal előre be kell jelentkeznie a Szent Hetezőnek, azért, hogy lássuk ki az, akit érdekel és tudjunk neki segíteni a felkészülésben.

A bejelentkezés menete

Bejelentkezésnél nem azt értjük, hogy Motibroban kötelező egy időpontot lefoglalni, mivel nyilván ez megvalósíthatatlan lenne, hanem azt szeretnénk, ha kinyilatkoztatnátok felénk, hogy titeket érdekel a következő Szent Hét és részt szeretnétek venni rajta.

Ez azért fontos, mert innentől kezdve ti is úgy álltok hozzá fejben, hogy érdekel benneteket a Szent Hét, ezáltal hoztatok egy döntést, amelyet lehet, hogy betegség vagy bármi miatt nem biztos, hogy tudtok teljesíteni, de legalább tudjuk, hogy álljunk hozzátok edzésen.

Tehát ez a bejelentkezés nem jár semmivel, csak elköteleződéssel a program iránt. Másrészt viszont nekünk is nagyon hasznos, hogy látjuk, hogy hányan szeretnétek részt venni a következő eseményen, így megfelelő órát tudunk hozzá garantálni az órarendben. 🙂

A Szent Hét 2024-es időpontjai

Lehetséges, hogy némiképpen módosulni fognak az idei időpontok, de alapvetően ezzel a 4 időponttal számolhattok idén. 🙂

  1. Március 11-16.
  2. Június 3-7.
  3. Szeptember 9-13.
  4. December 2-6.

Sok sikert az idei évhez is! 🙂