Szent Hét leírása

Igeeeen jó helyen jársz, ez itt a Szent Hét felülete!

A Szent Hét egy egyéni állapotfelmérő rendszer, amelyet negyedévente szoktunk megrendezni Cross órák keretein belül. Ilyenkor nem tartunk Cross órákat, csak az állapotfelméréssel foglalkozunk ebben a teremben (A TRX-ben azért zajlanak párhuzamosan edzések. :)) Limitált létszámmal, 5 fővel dolgozunk, azért, hogy mindenkire extrán tudjunk figyelni a tesztelések során.

A következő cikkekben minden fontos infót megtalálsz erről a programról, kezdve a történetével, szabályrendszerével és azzal, hogy mikor tudsz becsatlakozni ebbe a felmérésbe! 🙂

Miért lenne hasznos számodra ez a program? 

Nyomon tudod követni a fejlődésedet

Mindegy, hogy kezdő-középhaladó-haladó szintű vendégünk vagy, a programból kristálytisztán látszódik, hogy hol tartasz, mi lehet a következő célod, és, hogy ahhoz mit kell tenned a további fejlődéshez. 

Ad egy reális célt a mindennapi edzésekhez

Sokkal jobb úgy bejönni edzeni, hogy tudod, hogy melyik gyakorlatot miért csinálod,vagy azt, hogy melyik gyakorlatban hogyan lehetnél jobb. A Szent Hét állapotfelmérő programja során egyértelműen kiderül, hogy mi a következő szint , amelyet el kell érned. 

Brutálisan jó hangulata van

Elképesztően jó látni, ahogy ezen a héten mindenki rácsodálkozik arra, hogy mennyit változott, fejlődött az elmúlt időszakban. Mindenki folyamatosan motiválja, támogatja a másikat és ösztönzi a magasabb teljesítményre. 

Írtunk egy hosszú cikket a Szent Hét történetéről, kialakulásának körülményeiről továbbá arról, hogy milyen típusú vendégeink vannak és miért van szükség a felmérésekre. Ha bővebben szeretnél mindent megtudni a világ legfontosabb hetéről, akkor itt tudsz erről tudakozódni! 🙂

Összefoglaltuk azt is, hogy szerintünk ki számít kezdőnek, középhaladónak és haladó vendégnek. Olvasd át és nézd meg, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki középhaladó legyen. Ha esetleg új tanítványunk vagy és heti 1-2 edzésre tudsz járni, akkor ne hasonlítsd össze magad a haladó vendégekkel, akik heti 5 edzésre tudnak járni. Kattints a lenti gombra és nézd meg, te melyik csoportba tartozol. 

Ha a fentieket már áttanulmányoztad, akkor kattints a következő leckére és nézd meg, hogy hogyan alakul ebben az évben a pontszámítás! 🙂